“Antiplam” doo je preduzeće koje zapošljava preko 20 ljudi koji svakodnevno rade na realizaciji svih vrsta projekata iz oblasti protivpožarne zaštite. Posedujemo savremeni vozni park od 10 servisnih vozila, među kojima su i specijalno opremljena vozila za određene vrste kontrolisnja i servisiranja. Sva naša vozila opremljena su GPS predajnicima za 24-časovno praćanje iz našeg kontrolnog centra, što nam omogućava efikasnu organizaciju rada terenskih ekipa na teritoriji cele Srbije.

Delatnost obavljamo u sopstvenom poslovnom prostoru koji je udaljen nepunih 5 kilometara od samog centra Beograda. Isti se sastoji od kancelarijskih prostorija, kontrolnog centra, servisnih radionica i magacinskog prostora, ukupne površine preko 1000 m2. U cilju povećanja kvaliteta naših usluga u postupku smo otvaranja naših predstavništava u svim većim regionalnim centrima u Srbiji.

Tehničko tehnološka opremljenost našeg preduzeća je takva da zadovoljava sve važeće domaće propise i svetske standarde i svrstava nas među vodeće kompanije u Srbiji u sferi protivpožarne zaštite.

I pored usluga koje vršimo na visokom nivou i samim tim smanjujemo rizik od bilo kakvog štetnog događaja, naši korisnici su dodatno zaštićeni našom polisom osiguranja u cilju zaštite od odgovornosti štetom pričinjenom prema trećim licima kod kompanije DDOR Novi Sad, na iznos od  5.000.000,00 dinara.

Ovlašćenje MUP-a za obavljanje poslova kontrolisanja instalacija i uređaja za gašenje požara i instalacija posebnih sistema;

Akreditovano kontrolno telo tipa „C“;

Akreditovana laboratorija za tehnička ispitivanja;

Rešenje za obavljanje radijacione delatnosti;

MUP RS – Rešenje za obavljanje poslova izrade glavnog projekta zaštite od požara;

MUP RS – Rešenje za obavljanje poslova projektovanja i izvođenja posebnih sistema i mera zaštite od požara;

MUP RS – Rešenje za izvođenje posebne obuke za lica koja rade na poslovima zaštite od požara.

SRPS ISO IEC 17025 – Laboratorija za tehnička ispitivanja;

SRPS ISO IEC 17020 – Kontrolno telo tipa „C“;

SRPS ISO 9001 – Sistem kvaliteta menadžmenta.